معماری

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۶-۹۵

پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۶-۹۵

«فراخوان پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد»

به اطلاع دانشجویان کارشناسی پیوسته دانشگاه پارس و سایر دانشگاهها ی کشور می رساند که بر اساس «آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد» مصوب ۰۴/۱۱/۹۴ و ابلاغیه شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخ ۰۵/۰۵/۹۳ و شماره ۲۱/۱۱۴۳۷۴ مورخ ۳۰/۰۶/۹۳ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه پارس درتمامی رشته ها و گرایش های موجود در مقطع کارشناسی ارشد از میان دانشجویان کارشناسی پیوسته برتر با شرایط ذیل دانشجو می پذیرد .

قبل از تکمیل و ارسال مدارک حتماَ آئین نامه مذکور مطالعه گردد.

• داوطلب متقاضی از دانشگاه پارس باید جزو ۱۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد
  • داوطلب متقاضی سایر دانشگاه های کشور اعم از دولتی ، پیام نور ، آزاد ، پردیس، جامع علمی کاربردی و ….) باید جزو ۱۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.
  • متقاضی از ورودی های مقطـع کارشناسی نیمسال اول ۹۲-۹۱ یا ورودی هـای مقطـع کارشناسی نیمسال دوم ۹۲-۹۱ بر اساس ضوابط پذیرش دانشگاه مربوطه باشد.
  • متقاضی حداکثر طی ۸ نیمسال فارغ التحصیل شود.
  • متقاضی در پایان نیمسال هفتم حداقل ۱۱۵ واحد گذرانده باشد.
  • متقاضی در پایان نیمسال هفتم از لحاظ معدل جزو ۱۰ درصد برتر هم ورودی های خود باشد
  • متقاضی می بایست حداکثر تا مورخه ۳۱/۰۶/۹۵ فارغ التحصیل گردد.
  • متقاضیانی که در ۶ نیمسال فارغ التحصیل شوند دانشگاه می تواند این گروه را خارج از ظرفیت پذیرش نماید.
  • تنها دانشجویان کارشناسی پیوسته می توانند برای پذیرش بدون آزمون اقدام نمایند.

توجه حائزین شرایط می توانند درخواست خود را باتکمیل فرمها و مدارک ذیل تا پایان وقت اداری ۳۰ خرداد ۹۵ از طریق پست سفارشی به آدرس مُهر – دانشگاه پارس کد پستی ۷۴۴۵۱۳۹۵۹۶ ارسال نموده ویا به صورت حضوری به دفتر آموزش دانشگاه تحویل نمایند. ضمناً متقاضیان محترم مقطع تحصیلی و عنوان رشته مورد تقاضای خود را برروی پاکت ارسالی درج نمایند.

مدارک لازم:

با توجه به محدودیت پذیرش این دسته از متقاضیان اولویت پذیرش بر اساس تاریخ اقدام متقاضی می باشد.

رشته ها:

• حسابداری – حسابداری
  • مدیریت بازرگانی – بازاریابی
  • شیمی – شیمی فیزیک
  • مدیریت بازرگانی – بازرگانی بین الملل

درباره ی admin

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قالب وردپرس