معماری
announcement-education

قابل توجه دانشجویان محترم  کارشناسی ارشد

اطلاعیه ثبت پیشنهاد، رساله و پایان نامه دوره کارشناسی ارشد در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران ( وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری)

با سلام و احترام

به استحضار می رساند که بنا بر گزارش های رسیده به این پژوهشگاه ، شماری از دانشجویان و دانش آموختگان گرامی برای ثبت پیشنهاد، رساله و پایان نامه در سامانه ملی ثبت (sabt. irandoc.ac.ir) به مراکزی بیرون از موسسه ها مانند کافی نت ها و و خدمات اینترنت و … مراجعه می کنند و فایل تمام متن “ورد” و ” پی. دی. اف.” مدارک خود را در اختیار ایشان می گذارند. برخی از این مراکز نیز بدون آگاهی و اجازه دانشجویان و دانش آموختگان ، نسخه ای از این   فایل ها را نزد خود نگه می دارند و وارد بازار غیرمجاز خرید و فروش پایان نامه و رساله می کنند . این رویداد در زمان های دیگر مانند پرینت و صحافی هم می تواند رخ دهد.از این رو، درخواست می شود دانشجویان و دانش آموختگان گرامی فایل های تمام متن مدارک خود را به هیچ روی در اختیار چنین مراکزی نگذارند تا از مخاطرات و سوء استفاده های بعدی پیش گیری شود. گفتنی است فرایند ثبت در این سامانه بسیار آسان است و افزون بر آن، گروه پشتیبانی سامانه با اطلاعات تماس زیر در خدمت کاربران گرامی است :

• رایانامه CRM@irandoc.ac.ir
  • تلفن ثابت ۶۶۴۹۴۹۸۰ – ۶۶۹۵۱۴۳۰ ( از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۸ تا ۱۶ ).
  • تلفن همراه ۰۹۱۹۳۱۲۱۲۳۹ ( ساعت ۱۶ تا ۲۱ روزهای کاری و ۹ تا ۲۱ پنجشنبه ها).

درباره ی admin

قالب وردپرس