بازدید علمی دانشجویان رشته های مهندسی شیمی ومهندسی نفت دانشگاه پارس از پالایشگاه گاز پارسیان
  • مرداد ۱۸, ۱۳۹۸ ساعت: 17:50

درراستای  آشنایی عملی دانشجویان حوزه شیمی ونفت موسسه آموزش عالی پارس ، این گروه از دانشجویان به همراه اساتید خود از تاسیسات فراوری گاز پالایشگاه پارسیان بازدید کردند. در این بازدید چند ساعته دانشجویان ازنزدیک در جریان روند تولید گاز و عملیات های مختلف فراوری بر روی گاز استحصالی برای اماده مصرف شدن در شبکه […]

در این بازدید چند ساعته دانشجویان ازنزدیک در جریان روند تولید گاز و عملیات های مختلف فراوری بر روی گاز استحصالی برای اماده مصرف شدن در شبکه قرار گرفتند .

شایان ذکر است که بازدید های علمی دوره ای از این پالایشگاه وسایر مجموعه های صنعتی پتروشیمی وپالایشگاهی  در راستای ارتباط هرچه بیشتر صنعت ودانشگاه در دستور کار این مرکز اموزش عالی قراردارد.