برگزاری مسابقه فوتسال به مناسبت روز دانشجو
    با همکاری امور فرهنگی و شورای صنفی دانشگاه

به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو، یک دوره مسابقه چهارجانبه  با همکاری امور فرهنگی و شورای صنفی در سالن شهدای شهر مهر برگزار گردید. چهار تیم جوانان مهر، منتخب خوابگاه، ستارگان و شاهین در این دوره با هم به رقابت پرداختند که در نهایت تیم جوانان مهر موفق شد در فینال مسابقات، تیم منتخب خوابگاه […]

چهار تیم جوانان مهر، منتخب خوابگاه، ستارگان و شاهین در این دوره با هم به رقابت پرداختند که در نهایت تیم جوانان مهر موفق شد در فینال مسابقات، تیم منتخب خوابگاه را با ضربات پنالتی شکست داده و عنوان قهرمانی مسابقات را به خود اختصاص دهد. داوری این مسابقات را هیات داوری شهرستان مهر بر عهده داشت.

کاپ قهرمانی و مدال های تیم قهرمان و نایب قهرمان در مراسم جشن روز دانشجو اهدا گردید.