برگزاری انتخابات هیات رئیسه شورای صنفی

اولین جلسه رسمی شورای صنفی در روز دوشنبه مورخ ۱۴/۹/۹۵ در دفتر معاونت فرهنگی با حضور جناب آقای کریمی برگزار گردید. در ابتدا معاونت فرهنگی دانشگاه به اعضاء منتخب شورا تبریک گفته و ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان اظهار امیدواری کردند که این شورا بتواند برای کمک به دانشجویان و دانشگاه اقدامات موثری انجام دهد. […]

در ادامه جلسه آقایان رعیت و طالبی نامزد ریاست شورا شدند که آقای طالبی با اخذ ۴ رای از مجموع ۵ رای به عنوان رئیس شورا انتخاب شدند.

آقای پورکریم و خانم رزمجویی نیز نامزد نائب رئیس شورا شدند که آقای پورکریم با ۲ رای و خانم رزمجویی با ۲ رای و یک رای سفید برابر شده که به قید قرعه آقای پورکریم به عنوان نائب رئیس شورا انتخاب شد.

خانم عسکری پور تنها نامزد خزانه داری، به عنوان خزانه دار انتخاب شد. آقای رعیت و خانم رزمجویی نیز به عنوان منشی جلسات فعالیت خواهند نمود.