سه شنبه, ۱ آبان , ۱۴۰۳ Tuesday, 22 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41 تعداد نوشته های امروز : 0×
دکتر گودرز افتخار جهرمی
  • آذر ۲۳, ۱۳۹۹ ساعت: 18:18
  • شناسه : 838

گودرز افتخار جهرمی (متولد ۱۳۲۲ در جهرم)[۱] حقوقدان ایرانی[۲]، وکیل دادگستری[۳]، عضو هیئت علمی[۴]، رئیس سابق دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی[۵]، رئیس چندین دوره کانون وکلای دادگستری مرکز[۶]، عضو اسبق شورای نگهبان[۷] و نماینده مدیران مسئول مطبوعات در هیئت نظارت بر مطبوعات در پنج دوره[۷] می‌باشد.

ارسال توسط :
    پ

نوشته های مشابه

دکتر جواد اطاعت
    آذر ۲۳, ۱۳۹۹
    دکتر حسین غریبی
    شهریور ۱۰, ۱۳۹۹
    دکتر احمد عریان
    مرداد ۲۳, ۱۳۹۹

ثبت دیدگاه

• دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیر سایت ،  منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.