دکتر مجید ارشاد لنگرودی

دکتر مجید ارشاد لنگرودی متولد سال ۱۳۳۴ در لنگرود و دارای مدرک تحصیلی دکتری ریاضی از دانشگاه آیوا آمریکا و کارشناسی ارشد و کارشناسی ریاضی از دانشگاه شیراز است.وی که عضو هیأت علمی و استاد تمام ریاضی دانشگاه شیراز است، پیش از این نیز از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ ریاست دانشگاه شیراز  را برعهده داشته […]

وی که عضو هیأت علمی و استاد تمام ریاضی دانشگاه شیراز است، پیش از این نیز از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ ریاست دانشگاه شیراز  را برعهده داشته است.
    رئیس دانشگاه شیراز دارای دو عنوان کتاب، ۲۳ عنوان مقاله چاپ شده در مجلات علمی و ۸ عنوان مقاله ارائه شده در همایش‌هاست و تا کنون راهنمایی تعداد زیادی از  پایان‌نامه تحصیلات تکمیلی را برعهده داشته است.

نوشته های مشابه

دکتر جواد اطاعت