دکتر احمد عریان
  • مرداد ۲۳, ۱۳۹۹ ساعت: 18:32

دکتر احمد عریان در خرداد ماه ۱۳۳۳ در شهرستان داراب استان فارس متولد شد و پس از دریافت دیپلم تجربی در همان شهرستان بلافاصله در رشته دامپزشکی دانشگاه شیراز شروع به تحصیل کرد و در سال ۱۳۵۹ با درجه دکترای عمومی دامپزشکی از آن دانشگاه دانش آموخته شد. وی سپس مدت ۳ سال در جهاد سازندگی […]

دکتر احمد عریان در خرداد ماه ۱۳۳۳ در شهرستان داراب استان فارس متولد شد و پس از دریافت دیپلم تجربی در همان شهرستان بلافاصله در رشته دامپزشکی دانشگاه شیراز شروع به تحصیل کرد و در سال ۱۳۵۹ با درجه دکترای عمومی دامپزشکی از آن دانشگاه دانش آموخته شد. وی سپس مدت ۳ سال در جهاد سازندگی به فعالیت مشغول شد و در سال ۱۳۶۲ به عنوان مربی در بخش آسیب‌شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرد.
    دکتر عریان در سال ۱۳۶۴ برای ادامه تحصیل در مقطع دکترای تخصصی (PhD) آسیب شناسی مقایسه‌ای به عنوان بورسیه دانشگاه شیراز عازم انگلستان شد و در دانشگاه بریستول شروع به تحصیل کرد. او در سال ۱۳۶۸ از آن دانشگاه دانش‌آموخته شد و به ایران مراجعت کرد و با درجه استادیاری در بخش پاتولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز آغاز به کار کرد. وی پس از آن، در سال ۱۳۷۲ به درجه دانشیاری و در سال ۱۳۷۷ به درجه استادی ارتقا یافت.
    وی از سال ۱۳۶۸ تاکنون مسؤولیت‌های اجرایی زیر را عهده‌دار بوده است:
    معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز از بهمن ۱۳۹۲ تا دی ماه ۱۳۹۵
    رئیس کمیسیون دائمی هیأت امنا و عضویت هیأت امنای دانشگاه هرمزگان از ۱۳۹۲ تاکنون
    رئیس کمیسیون دائمی هیأت امنا و عضویت هیأت امنای دانشگاه خلیج فارس بوشهر از ۱۳۹۲ تاکنون
    رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴
    معاون تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹